Έμπλεξε 37χρονος - Οδηγούσε με ληγμένη άδεια, χωρίς ασφάλεια και θετικός σε νάρκοτεστ

Έμπλεξε 37χρονος - Οδηγούσε με ληγμένη άδεια, χωρίς ασφάλεια και θετικός σε νάρκοτεστ

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες 9 Μαϊου στις 12:30 μέλη της ομάδας "Ζ" της Τροχαίας Πάφου που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ακαμαντίδος ανέκοψαν μοτοσικλέτα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, με ακυρωμένη εγγραφή, χωρίς προστατευτικό κράνος και ήταν θετικός σε ναρκοτέστ.

Περαιτέρω, στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων. Ο 37χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE